Коментар на водещия: "Нагоре, към небето"

Вижте във видеото коментара на водещия на "120 минути" Светослав Иванов

Дами и господа, вчера на стадион „Паркен“ в Копенхаген, светът стана свидетел на нещо изумително. Като във филм на Стивън Спилбърг, в рамките на 15 минути, милиони пред екраните изживяха емоции, които преминават през теб като нож – ужас, страх и накрая истинско, човешко облекчение от развръзката, която беше щастлива.

На живо видяхме един професионален спортист, който колабира на терена, след внезапно настъпил масиран инфаркт. Още в първите секунди, в които режисьорът на излъчването към цялата планета подаде изражението му, отворените му очи, лицето му, стана ясно, че се случва нещо, което телевизионната история не познава.

И тогава дойдоха действията, които могат да послужат като урок по човещина за всички ни. Със сигурност и екипа в апаратната е бил в шок. В тези секунди, с които разполагаш, за да вземеш решение, можеш да създадеш прецедент, който не само да прекрати кариерата ти, но и да коства цялото първенство. Затова изместването на фокуса на камерите беше най-човешката и очаквана реакция. Всичко друго би граничило с лудост.

Вижте във видеото целия коментара на водещия на "120 минути" Светослав Иванов.