.

Коментар на водещия: Ново 20

Големите държави ще се сблъскат на терена за изграждане на 5G мрежите

През 2020 г. ветрове могат да задухат отвсякъде. В Съединените щати новата година идва с процес за импийчмънт в Сената, който надали ще се случи. Джонсън твърди, че Великобритания най-после ще напусне Европейския съюз на 31 януари, което надали ще се случи. 

Пропагандата няма да намалява, но поне все повече хора се научават да я разпознават. Ще изчезне ли? И това няма да се случи.

Големите държави ще се сблъскат на терена за изграждане на 5G мрежите, които ще дадат на човечеството интернет с невиждана досега скорост и инфраструктура, която ще променя всички индустрии.

Това ще са договори за милиарди, дори трилиони долари, които ще доведат до нова индустриална революция във всички области. Залогът е толкова голям, че "Виртуалната световна война" ще обхване политиката, икономиката и всяка сфера. Китайци и американци ще се сблъскват все по-директно в Европа.

Стрийминг платформите ще стават все повече, а продукцията им ще залива света. Накрая конкуренцията между тях ще стане толкова ожесточена, че цените им ще се окажат прекалено ниски за разходите, които ще правят в производството на нови филми и сериали.

Вижте целия коментар на водещия Светослав Иванов във видеото.