.

Радан Кънев: Аз вярвам в преговорите и компромисите

Вярвам, че демокрацията и революцията са две различни неща. А за да има преговори и компромиси, трябва да има искрени позиции, допълни той

"Аз уважавам това, което Росен Плевнелиев направи в президентския си мандат и особено смелостта да говори неща, които са непопулярни. Ако нещо го направи неизбираем за втори мандат, това беше тази смелост и обичайната страхливост на характера на Борисов.

За всеки е ясно беше честно, че шансът Борисов да подкрепи, човек, който заема толкова категорично позиции по руските теми, хибридна заплаха, конфликт между Борисов и НАТО и т.н е минимален, защото Бойко е много страхлив човек и който е вътре в политиката го знае.

Така че аз подхождам към Плевнелиев с уважение, в случая каза няколко груби неистини, и предпочитам да не коментирам, защото ще излезе че съм враждебно настроен към него, защото не съм", каза Радан Кънев.

Гледайте цялото предаване на btvplus.bg

Коментирай
публикувай
  • raimond_51

    Радан е пич . Добродушен и с едно от най готиното чувство за хумор сред политиците . И най вече в думите му има точно толкова премерена мяра каквато влага и в кулинарията . Масовия българец обаче много сьа дразни на такива хора , като Радан ... ако не е краен , ако не губи контрол , ако не се изсилва в думи и поведенс , то той е нещо между жмуньо и жена според Ганя и Ганка .