.

Ренета Инджова: Главният прокурор трябваше да се самосезира след изказването на президента

Прокуратурата работи срещу законите на правовата държава, смята тя

През седмицата президент и премиер влязоха в публична схватка. В сряда премиерът Борисов каза, че Иво Христов, началник на кабинета на президента, работил в телевизия на Делян Пеевски в миналото. Христов веднага опроверга това. Ден след интервюто на Борисов по bTV, президентът Радев зададе три въпроса на Борисов, които бяха определени като "вероломна атака срещу правителството".

Ренета Инджова гостува в "120 минути" с коментар по скандала.

Гледайте цялото предаване на btvplus.bg

Коментирай
публикувай
  • дръжмишапката

    В "пленена държава" - "пленени медии"! И ще става по-зле!....Вижте кои са "водещите" журналисти и новинарските директори на ефирните тв...

  • ivosf

    Срамота, Светославе! Срамота, bTV! bTV и едно от най-сериозните предавания “120 минути” се изложи и показа за кой ли път, че сериозните проблеми на страната не са важни за bTV и, може би под влияние на правителството, се неглижират, накратко се маркират и заобикалят. Може ли за такъв сериозен проблем да се отделят сам 10 мин., да поканиш толкова авторитетна и достойна жена Ренета Инджова и да й затвориш устата. Жива подигравка с най-достойния премиер на България, макар и на служебно правителство.