.

Харалан Александров: Партиите искат да се самонакажат с ниски субсидии

Политическите партии са основателно разтревожени заради спадащата подкрепа, каза още той

Политическите партии са основателно разтревожени заради спадащата подкрепа, заради нарастващото усещане за нелегитимност на политическата класа. Искат изпреварващо да се самонакажат, за да не бъдат наказани на следващи избори, тъй като трендът очевидно не е добър за това поколение от политическия живот. Това каза Харалан Александров в предаването "120 минути".

"Когато някой с прекалено голям ентусиазъм реши да се самонакаже, имаме основателното подозрение, че е намислил нещо. Ние нямаме категорично доказателство какво ще се случи, но имаме доста богат опит с това как част от българския бизнес се възползва от слабостта на политическите партии. А именно - купува си ги", допълни той.

Коментирай
публикувай
  • Kaloyan_N

    Светльо, Светльооо... Светльо! Свършиха ли се другите – малко по-поносими платени подлоги, че опря точно до този угоен шопар?! Разлял телесата си на стола, скръстил ръчички върху голямото шкембе – унесен в ехидно задоволство, с поведение на върховен вселенски ментор... И, дрън-дрън-дрън-дрън-дрън-дрън-дрън... – "експертен" анализ на социалния антрополог – ЛАЛАДЖИЯТА! Харесвам предаването. По-голямата част от репортажите, историите, интервютата, гостите и събеседниците са стойностни, НО, МОЛЯ ТЕ, ограничи до минимум (ако и възможно) визитите на подобна измет!