.

bTV Репортерите: Необяснимо бездействие

Коментирай
публикувай
 • majamarkova79

  Време е да се обърне внимание защо всичките пари отиват във ВМА, а другите военни болници или ги закриват или се оправят сами с мизерията. ВМА изяжда и техния бюджет.

 • samoraslo

  Отговаря"в едно изречение". Видът му -"пиянски торбички". Познай, кой е той!

 • Kikamvas

  Била съм пациентка на точно това отделение във ВМА. Пълна незаинтересованост за пациента, бездушие и сметкаджийство. Първо чакаш прословутата Кадурина 5 часа, за да влезеш за 5 минути при нея, тя да те погледне, да ти се усмихне и за това да и дадеш 80 лева, защото се води преглед. После нейното протеже Чакърова да те разиграва, при положение, че пътуваш 3 часа до София, няколко пъти да те връща, защото апаратурата не работи или други глупави причини да си измисля. А когато работи и работата и да не е работа. Закъснява, а появи ли се те обслужва с нежелание, мотае се напред-назад по свои задачки и изобщо не се интересува ти как се чувстваш и какво мислиш. Накрая ти иска 200 лева за услугата и те отпраща до следващия път. Отвратена съм от това място и от тези хора. Говорят за грижа за пациента, но там се грижат единствено за себе си. Не съм учудена от тази схема, подозирах я отдавна именно поради тези причини.

 • peter7777

  Жалко, че такива лекари сриват авторитета и източват ВМА. Не отричам, че в тази болница има много големи специалисти, но си спомням как преди години баща ми имаше рак на пикочния мехур и го лекуваха там. Да, излекуваха го с процедури с лазер (без операция) и сега си е жив и здрав човека, но си спомням и огромните суми, които даваше "под тезгяха" за прегледи и процедури в продължение на години, а насреща не му даваха нито касови бележки, нито документи, че е заплатил. Баща ми беше изтеглил заеми, за да плаща тогава, защото е един обикновен пенсионер. Те не го лекуваха по здравна пътека и все трябваше да се доплаща нещо. Пак казвам: Благодаря на професионалистите там, че спасиха баща ми, но това което искам да кажа е, в кои джобове отидоха всички тези пари, които баща ми и пациенти като него са плащали и до ден днешен не стана ясно.

 • cycle

  Ужас :(

 • petrofff

  Просто поредна серия от НАГЛИТЕ - обяснимо за Мутрите ГЕРБ-аджии... БРАВО на Гена Трайкова като продуцент и на младия репортер Петър Нанев за хладнокръвието му пред наглия лицемер д-р Стоян Тонев(до онзи ден шеф в Столична община, а днес шеф – представи си!!!!?, на здравната комисия в НС).

 • Daniiv80

  Добре, че имата такива предавания,че да се видят "големите професионалисти" и "моралните хора" в България.Всичко в репортажа е вярно.Ходих при тази докторка,взе ми така и после ме прехвърли на докторка от екипа си,нейнтата съдружничка д-р Шеф.Тя ми парвеше процедури за които плащах около 200 лв. за всяка без да им издава никакъв документ.Докато ми парвеше процедурите говореше по телефон или се разсейваше или все някой идваше -вежна клечка и ме прехвърляше на разни да се учат върху мен,защото вместо да ме излекуват ми напарвиха страшни петна,Същата докторка ми отменяше непрекъсанто часовете,даже спря да ми вдига телефона без още да се бях излекувала.Незнам за какъв "професионализъм "става дума и за каква загуба на здраве ,но ги усетих на гърба си-да не говорим,че Кадурина изобщо не се е интересумала как портича лечението ми.Наложи ми се да се обарна към друг лекар ,защото отношението беше повече от неуважително ,на всичкото отгоре си и плащах на тези надути е меко акзано докотрки.Но виж когато дойдеха разни големи клечки отношението ставаше съвсем различно, и ги набутваха пред останалите и прочее.Взели са ми над 3000 лв. без да ме излекуват и не мога да си обясня откъде идват тези загуби за бюджета,но като видях в какъв лукс се къпят в буквалния смисъл ми стана ясно от предаването.Веднъж печелят от хората без да ги лекуватq веднъж от държавата,демек пак от нас.Страшна наглост.

 • hristojl

  Не знам, дали има злоупотреба, но знам, че на фона на масово некъдърните дерматолози в страната, там работят добри специалисти, от чиято работа, аз лично като пациент съм доволен, въпреки високата цена. Освен място, където богати лелки си изпъват бръчките, това е и място, където много хора със сериозни здравословни проблеми, получават качествено здравеопазване. Тези хора (в това число и аз) доброволно заплащат съответните скъпи услуги, докато с внесените от тях здравни осигуровки се лекуват и раждат безплатно ЦИГАНИ. Затова аз лично нямам нищо против, сума в размер на осигуровките на пациентите на клиниката да бъде „присвоена”, „открадната” и т. н. от тези специалисти. Ако всички злоупотреби в страната водеха то такива добри резултати, България щеше да е прекрасно място!

 • konde

  Гена Трайкова и Петър Нанев да проверят защо няма публикувана декларация на Стоян Тонев в Сметната палата, защо по 90% от обществените поръчки има само по един кандидат, както и да направят насрещна проверка във фирма Соломед колко им струва апарата за магнитно-резонансна томография и каква е разликата, с която са го продали на ВМА /за 5 223 403.2 лв./

 • dionysuss

  на бесилото

 • Irida_10

  Много алчна докторица. Без да плаща наем, режийни разходи и използвайки модерната медицинска техника на болница си практикува частно и то на какви цени...