.

bTV Репортерите: Преброяването на българите

Коментирай
публикувай
 • Клаудия Костадинова

  Много ме интересува за какво ЩЕ похарчат спестените пари от хората, които са се преброили по интернет, интересно защо никъде не се споменава, а се натяква неколкократно, колко лесно е да се преброим по интернет и колко време щяло да се спести, а за парите нито дума! Семейството ми е четиричленно и отне 25 мин да бъде преброено от човек отговарящ за това, така поне знам, че възнаграждението което ще получи е защото си е свършил работата, а не защото някой е преценил, че трябва да се спестят пари от преброителите!

 • Много ме интересува за какво ЩЕ похарчат спестените пари от хората, които са се преброили по интернет, интересно защо никъде не се споменава, а се натяква неколкократно, колко лесно е да се преброим по интернет и колко време щяло да се спести, а за парите нито дума! Семейството ми е четиричленно и отне 25 мин да бъде преброено от човек отговарящ за това, така поне знам, че възнаграждението което ще получи е защото си е свършил работата, а не защото някой е преценил, че трябва да се спестят пари от преброителите!

 • Petur Penchev

  Това за проститутките преди сто години ме разцепи от смях. Много яко предаване! И това разбиване на мита насаждан от националистите, че ромите ще ни завземат ми хареса като идея на предаването. Омръзна ми да чувам, че България щяла да се циганизира. Просто много българи бягат в ЕС и вероятно това е причината да намаляваме. Дано политиците ни се замислят как да стимулират раждаемостта. Прави ми впечатление че дори и мерките на предишните два кабинета да удължат мачинските явно не дават резултат. Да видим кво ще ни измисли Бойко. Остава и той като Тодор Живков в онзи виц да ни каже, че и децата ни ще направи и ще вържем та цъфнем. Помните ли как Божидар Димитров наскоро се изцепи в ефир, че българите можем да изнасяме вагони с качествена спермаУсмивка))))

 • Това за проститутките преди сто години ме разцепи от смях. Много яко предаване! И това разбиване на мита насаждан от националистите, че ромите ще ни завземат ми хареса като идея на предаването. Омръзна ми да чувам, че България щяла да се циганизира. Просто много българи бягат в ЕС и вероятно това е причината да намаляваме. Дано политиците ни се замислят как да стимулират раждаемостта. Прави ми впечатление че дори и мерките на предишните два кабинета да удължат мачинските явно не дават резултат. Да видим кво ще ни измисли Бойко. Остава и той като Тодор Живков в онзи виц да ни каже, че и децата ни ще направи и ще вържем та цъфнем. Помните ли как Божидар Димитров наскоро се изцепи в ефир, че българите можем да изнасяме вагони с качествена спермаУсмивка))))

 • niki velev

  в пазарджик има 35.000 хиляди турци но ромите неги знам аз и моето семейство и роднинитемиса турци дори и приярелитемиса турци но незнам вийе далисте бьлгари май се надявам 4е несте бьлгари а сте мешени турци германци сьрби руснаци все такива сте

 • chriss64

  За какво ни е тази статистика ,като няма да даде правилни данни.Би трябвало анкетиращия да може поне с една буква да даде мнение въпреки измишльотините които ще му кажат.И за да не ги обижда може да ги пише марсианци например.

 • vankata_1976

  Ами хубав въпрос за ромите.В Столипиново в Пловдив повечето се определят като турци и със сигурност ще се определят като такива.

 • в пазарджик има 35.000 хиляди турци но ромите неги знам аз и моето семейство и роднинитемиса турци дори и приярелитемиса турци но незнам вийе далисте бьлгари май се надявам 4е несте бьлгари а сте мешени турци германци сьрби руснаци все такива сте

 • chriss64

  Някой ще постави ли въпроса как ще бъдат преброени ромите след като почти половината от тях ще се кажат ,че са българи а другата половина -турци Въпроса ми е към служителката която може и да си вярва ,но никой друг не вярва ,че циганите са 4%.И ако се даде право всеки да се пише какъвто си иска ,как може да се приемат такива данни.Имам предложение да се направи след преброяването една извадка от циганските квартали -Филиповци,Факултета или Столипиново -колкко роми са се написали като като себе си -това ще даде представа колко са верни статистиките

 • vankata_1976

  Ами да и аз не знам инфо някои да даде.

 • Simeon Varbanov

  добре някой може ли да ми каже къде да се регистрирам за това преброяване в Интернет като самия сайт не работи както трябва и изобщо не се зарежда от браузъра ми ?

 • За какво ни е тази статистика ,като няма да даде правилни данни.Би трябвало анкетиращия да може поне с една буква да даде мнение въпреки измишльотините които ще му кажат.И за да не ги обижда може да ги пише марсианци например.

 • Ами хубав въпрос за ромите.В Столипиново в Пловдив повечето се определят като турци и със сигурност ще се определят като такива.

 • Някой ще постави ли въпроса как ще бъдат преброени ромите след като почти половината от тях ще се кажат ,че са българи а другата половина -турци Въпроса ми е към служителката която може и да си вярва ,но никой друг не вярва ,че циганите са 4%.И ако се даде право всеки да се пише какъвто си иска ,как може да се приемат такива данни.Имам предложение да се направи след преброяването една извадка от циганските квартали -Филиповци,Факултета или Столипиново -колкко роми са се написали като като себе си -това ще даде представа колко са верни статистиките

 • Ами да и аз не знам инфо някои да даде.

 • добре някой може ли да ми каже къде да се регистрирам за това преброяване в Интернет като самия сайт не работи както трябва и изобщо не се зарежда от браузъра ми ?