.

bTV Репортерите: Въздух за продан

В село Дебрен строят сгради, които буквално са увиснали във въздуха над реката

В община Гърмен продават въздуха като терен за строителство. Така върху дерето на река в село Дебрен изниква сграда, която е … във въздуха.

Коментирай
публикувай
  • veskopobtv

    Този случай в с. Гърмен и измислица на зависливи съграждани и погклаждан от журнакистите, които търсят сензация и нищо друго (виж на снимката умихнатата журналистка, как само се е загрижила за този "проблем"). В гр, София 10-15% са застроени над реки-коригирани канали и градът си живее нормално - няма измислена паника. В гр. Разлог индентично на това в с. Гърмен, в центъра на грага над р. "Бяла река" и изграден Търговски центръ (120м. по дължината и над реката) и нищо страшно няма и така ще бъде и за напред. Тези реки/канали след като са коригирани, те са изчислени да поемат 100-годишната вълна, за да няма преливане над корекцията. Всички институции го знаят това, но някой се правят на интересни, това е! ВиК инж. В. Попов

  • antimafiot

    Имам въпрос:Елате във Варна и се опитайте да разберете как се строят дворци на брега на морето в Кв. галата ..Това със случая в с.Гърмен ще ви се види смешно на фона на онова което е край морето, но едва ли някой ще се осмели да даде гласност на това ,защото то не е направено от случайни хора..