Аплодисменти и поклон за Татяна Лолова

И още: Радина Кърджилова и Деян Донков станаха родители за втори път

През седмицата ни напусна една жена, която ще липсва толкова много на всички ни! Талант, усмивка, енергия, огън - не можем да намерим подходящите думи да опишем Татяна Лолова.

А когато животът ни взима, след това ни и дава! Отне ни Татяна, но ни даде един прекрасен малък мъж! Радина Кърджилова и Деян Донков станаха родители за втори път! Малкият Йоан се роди във вторник в Пловдив!

А щастието си Радина може да отпразнува с песента "Dont Stop me Now"  на легендарната група Queen, защото след социалогическо проучване тя беше определена като най-щастливата песен! Второто и третото място заемат съответно "Dancing Queen" на АББА и "Livin' On A Prayer" на Бон Джоуви.

Пренасяме се на латино вълна с малко любопитни новини от миналото. През 1999 г. Рики Мартин пуска песента "Livin' la Vida Loca", с която доказва, че е безспорният крал на латино-поп музиката. Тази песен достигна платинен тираж и е един от най-продаваните сингли на всички времена. Музикалните критици я обявяват за "истинско културно музикално наследство".

А на днешния ден, но през 1995 година филмът "Форест Гъмп" грабва "Оскар". Награден е и главният актьор Том Ханкс. Премиерата е през 1994 г., когато става вторият най-доходоносен филм, след "Цар Лъв", като печели приходи от близо 700 милиона долара.

Говорейки за любими кинопродукции, не може да не отбележим дебюта на обичания сериал "Анатомията на Грей". На 27 март 2005 г. в Щатите е излъчен първият епизод на телевизионната медицинска драма, която е носител на наградите Еми и Златен глобус.