Дара: Пуснах "Mamacita" на рождения си ден, защото за мен беше важно да подаря нещо на феновете ми

Какви подаръци е получила изпълнителката за рождения си ден, какво търси в един мъж и щастлива ли е на този етап от живота си?

Гореща и провокативна - така можем да опишем DARA (Дара) в новия й проект "Mamacita". Любимката на тийнейджърите пусна новото си парче на рождения си ден като жест и подарък за фeновете си.

"Беше важно за мен да подаря нещо на феновете ми. И не само на феновете – исках да дам на хората нещо, което е много лично и интимно", казва 22-годишната певица в предаването COOLt по bTV.

В разговор с Натали Трифонова Дара сподели, че е празнувала рождения си ден със семейството и приятелите си във Варна и после в София. Певицата се е зарадвала изключително от зарята, която са й подарили за празника.

За работата по проекта певицата сподели, че всичко се е получило много леко и естествено: "Когато слушах песента, си представях тази визия. Когато започнахме снимките по видеото, знаех точно какво искам, което улесни работата ни. Стилистката изработи сутиена с перлите".

"Избрах перлите, защото са много класически акцент и ми харесват много като бижу. Пък и аз съм от морето", с усмивка допълва изпълнителката.