.

Дъщерята на Мери от "Мери бойс бенд" тръгва по нейните стъпки

Риa представи дебютната си песен "Нашата игра"

На концерт на "Мери бойс бенд" за първи път на сцената се качи 18-годишната дъщеря на Мария и Миро, която носи името на майка си Мария. Заедно със собствена група - съученици от математическата гимназия, Риа, както е псевдонимът ѝ, представи дебютната си песен "Нашата игра".

Пред камерата на "COOL..T" Мария и Риа говориха откровено като майка и дъщеря за музиката и семейството. Риа написала песента "Нашата игра" по време на спортен лагер и веднага след това я изпратила на родителите си, за да я чуят.

"Бяхме на спортен лагер с фехтовката, с отбора и ми казаха, че последната вечер ще има шоу на талантите, всеки трябва да представи по нещо. Аз знаех, че ще изпея или изсвиря нещо. Решихме с една приятелка, която пише стихове, че можем да напишем песен заедно. Минаха 8 дни от тези 10 и тя осъзна, че нищо не ѝ хрумва и ми даде няколко готови стихотворения. Аз избрах едно, което се казва "Щастливо изпепелена" и го преобразих за една вечер в тази песен. В 12 ч. вечерта с китарата в стаята и то взе, че се получи", разказва Риа.