Доли Партън е спонсорирала експерименталната ваксина срещу коронавирус

Мел Гибсън е силно разтревожен от въздействието на световната пандемия върху психиката на децата

Започваме с благороден жест - Доли Партън е спонсорирала с един милион долара разработката на експерименталната ваксина на "Модерна" срещу коронавирус.

И още една известна личност помага в борбата с коронавируса по свой начин. Мел Гибсън е силно разтревожен от въздействието на световната пандемия върху психиката на децата. По тази причина той изяви желание да играе Дядо Коледа.

2020 година със сигурност не ни е от най-любимите, но пък 2021 дава сериозна заявка за повече усмивки. Сериалът "Приятели" се завръща! Матю Пери, познат с ролята си на Чандлър в ситкома, обяви, че снимките на дългоочаквания специален епизод ще започнат в началото на следващата година.

Оставаме на кино вълна, но се връщаме към 21 ноември 1976 година. Тогава в Ню Йорк e премиерата на филма "Роки". Лентата печели три "Оскара", а Силвестър Сталоун е номиниран едновременно и като актьор, и като сценарист.

Точно преди 17 години - на 16 ноември 2003 година, Лионел Меси прави своя дебют с фланелката на Барселона.

От мъжката сила на терена към женската грация на сцената. На 20 ноември 1925 година е родена великата балерина на 20 век Мая Плисецкая.