.

Френски композитор обвини Филип Киркоров в плагиатство

А Нина Добрев показва завидни танцови умения в най-новия видеоклип на 20-годишния канадски изпълнител Шон Мендес

Седмицата, в която английски депутати обявиха официално пристрастяването към социалните мрежи за болест, а една от създателките на сериала "Приятели" заяви категорично, че няма шанс за нови серии от култовата поредица, ние започваме с един истински приятел на България - руската мегазвезда Филип Киркоров. През седмицата френски композитор подаде иск срещу певеца за над 4 милиона долара и го обвини в плагиатство. Името на звездата беше забъркано и в друг скандал. В Русия набедиха сегашния съпруг на Алла Пугачова – Максим Галкин, че е поръчал убийството на Киркоров. E, към днешна дата всички са живи и здрави!

И към още една звезда с български корени - Нина Добрев! Актрисата е страшно секси и показва завидни танцови умения в най-новия видеоклип на 20-годишния канадски изпълнител Шон Мендес. В парчето "Particular taste" Нина танцува страхотно под ръководството на хореографа Кайл Ханагами. Най-сладък е моментът, в който кучето на актрисата Маверик обсипва стопанката си с целувки.

Много секси е и най-новото попълнение сред ангелите на "Виктория сикрет". Любопитното тук е, че за първи път марката бельо залага на оувърсайз модел. Унгарката Барбара Палвин е известна с пищните си форми и с изкрящосините си очи. Модел е от 13-годишна и е била рекламно лице на едни от най-големите модни марки. Заради формите си обаче никога не е предполагала, че от "Виктория сикрет" ще я харесат. Е, мечтите се сбъдват!