Френското дуо Ofenbach: Ние сме просто гениални

Дни преди да се качат за първи път на българска сцена в рамките на ЕXIT SUNLANDFestival, "Ofenbach" разказват повече за музиката си в COOLt

Те са най–известното френско електронно дуо, а хитовете "Be Mine", "Katchi" и "Wasted love " завладяват сърцата на стотици милиони фенове по целия свят. Дни преди да се качат за първи път на българска сцена в рамките на ЕXIT SUNLAND Festival, "Ofenbach" разказват повече за музиката си в COOLt. 

"Правим всичко заедно, но всеки от нас си има собствен живот. Дориан си има приятелка, аз също, имаме собствени жилища. Изпитваме необходимост да живеем отделено, защото, ако не е така, има вероятност да се убием взаимно."

Споделят, че добрата музика е целият им живот. 

"Мелодията на песента е нейният скелет, основа, наистина всичко. Можеш да бъдеш най–добрият продуцент на света, да продуцираш невероятни неща, но ако не добавиш подходящата мелодия към тези неща, гарантирано тракът няма да си струва изобщо."

Познават се още от деца и са заедно вече близо 16 години. Сближават се на втория учебен ден, когато имат обучение за пожарна безопасност и били един до друг.

"Правехме глупави неща, не спряхме да се смеем и шегуваме взаимно, именно там, станахме приятели, говорихме за музика, нашата мечта беше да бъдем рок звезди, още тогава, на 11 г. И така тръгнахме по общ път в много неща, учехме кино заедно, имахме банди с приятели, винаги заедно, бяхме млади мечтатели, правещи всичко възможно мечтите им да се сбъднат."