.

Холивудската актриса Гуинет Полтроу се е сгодила

И още любопитни новини в следващата хроника

Холивудската актриса Гуинет Полтроу призна, че се е сгодила за телевизионния продуцент Брад Фалчък. 45-годишната звезда е решила да даде втори шанс на брака, след като вече беше съпруга на вокалиста на "Колдплей" Крис Мартин. Полтроу призна, че вече е превъзмогнала страха си от близост и е излекувала душевните рани, които връзките понякога причиняват.

И като говорим за годежи, Бритни Спиърс май е на път да се пробва в брачния живот за 3-ти път. През седмицата мегазвездата се отдаде на заслужена почивка в Хавайски курорт. На това райско място дивата беше придружена не от момченцето, с което излиза, а от двамата си синове – Шон Престън, на 12 и Джейдън Джеймс, който е на 11 години.

И към сватбата на седмицата - латино идолът Рики Мартин вече е семеен мъж. Пуерториканската поп звезда се похвали сам, че е сключил брак с партньора си, шведския художник от сирийски произход Джван Йосеф. Брачните обети вече са факт, клетвите са положени, а всички необходими документи са подписани.

През седмицата станаха факт първите еднополови бракове в Австралия! Десетки двойки застанаха пред олтара за първи път след влизането в сила на закона.

И като говорим за момчета, 2 от любимите ни момчета, но те си падат по момичета - 2CELLOS, откриха сезона с ново видео към хита на Селин Дион "My heart will go on". И тук идва най-интересното - клипът е сниман в България.

 

11-годишната дъщеря на Анджелина Джоли и Брад Пит - Шайло, е получила сериозна травма на ръката, съобщи през седмицата списание "Пийпъл". Източници на изданието потвърждават, че Шайло е паднала по време на спускане със сноуборд.