Хроника от света на шоубизнеса (03.11.2018)

Андре Агаси влезе в щаба на Григор Димитров

Хроника от света на шоубизнеса (03.11.2018)

Реклама

Седмицата, в която тенис легендата Андре Агаси влезе в щаба на Григор Димитров като негов консулсант, а новата ни тенис надежда Адриан Андреев стигна до N4 в световната ранглиста при юношите, два дни след като отбелязахме един от най-хубавите ни празници - Деня на Будителите, започваме с една новина, свързана с книги, но съвсем не за пример. В автобиографията си, излязла във вторник, поп идолът Джъстин Тимбърлейк призна, че е започнал да пуши марихуана едва на 13 години.
 
И като говорим за пороци, през седмицата видяхме новото гадже на Леонардо Ди Каприо, което е точно копие на бившето му. Изкусителят е на 43 години, а новото "Барби" - моделката Камила Мороне - само на 21. Ето я Камила във фотосесия за реклама на дънково облекло, само че никой не обръща внимание на дрехите...  Според публикациите, актьорът дори е запознал момичето със своите приятели.

И към поредната кралска сватба. Но, този път - в Япония. Принцеса Аяко се сбогува с титлата и привилегиите си и напусна Императорското семейство, след като се омъжи за човек с неблагородническо потекло в понеделик. 28-годишната племенница на императора си избра 32-годишния Кей Мория, който работи в голяма компания за доставки по море.

Гледайте цялото предаване на btvplus.bg