Хроника от света на шоубизнеса (09.02.2019)

Вижте я във видеото

Хроника от света на шоубизнеса (09.02.2019)

Реклама

В седмицата, след която ходенето в български молове вече никога няма да бъде същото, а зад океана българинът Камен Марков спечели награда за визуални ефекти - еквивалент на "Оскар"-ите, един австралиец, който твърди, че е син на принц Чарлз и съпругата му Камила, отново напомни за себе си. Според 52-годишния Саймън Доранте-Дей принцеса Даяна е знаела за съществуването му. Сега, в интервю за списание "New Idеa", той добавя, че разполага с нови доказателства за произхода си. "Дейли експрес" съобщава, че от официалната резиденция на принц Чарлз, Кларънс хаус, отказват коментар.

Само напомняме, че слухът за тайна дъщеря на Чарлз и Даяна, родена преди принц Уилям, преследва кралското семейство от години. Била е зачената от биологичен материал на Чарлз и Даяна, взет за тестове, които трябвало да удостоверят преди сватбата, че двамата могат да имат наследник. Вместо да ги унищожи обаче, репродуктивният специалист имплантирал ембриона в утробата на собствената си съпруга. Подчертавам, това е информация, която редовно циркулира в медиите, и по-скоро я съобщаваме за любителите на конспиративни теории.

И към нещо далеч от вълненията в кралския двор - в началото на седмицата Жизел Бюндхен призна, че е била нещастна, докато е имала връзка с Леонардо Ди Каприо преди 12 години. 38-годишната бразилка разказа в интервю, че докато са били гаджета с актьора е пушела, изпивала е по 1 бутилка вино всеки ден и 3 кафета. "Дали останах сама в желанието си да се вгледам навътре и да поправя нещата? За съжаление, отговорът е да", каза супермоделът пред американско издание...