Хроника от света на шоубизнеса (12.01.2019)

Вижте я във видеото

Хроника от света на шоубизнеса (12.01.2019)

Реклама

Седмицата, в която в Саудитска Арабия жените ще разбират за разводите си със СМС, а Кейт Мидълтън навърши 37  години в сряда, на Острова Меган Маркъл може да получи от 2 до 6 милиона долара, за да се снима за 2 минути в сериала "Костюмари". Харпърс Базар обаче бързо опровергаха тази сензационна новина, като цитираха свои източници от обкръжението на Херцогинята на Съсекс, според които подобни планове изобщо не са на дневен ред.

През седмицата стана ясно, че първият нудистки ресторант "О'Натюрел" затваря врати след малко повече от година работа, това с тъга научаваме от в-к Фигаро. В COOL...T сме ви разказвали за това място в Париж - по хигиенни съображения сервитьорите са облечени, а голи са само клиентите.

И като говорим за голи хора, Марая Кери сключи споразумение с бившия си мениджър-жена, която я съди за сексуалeн тормоз. Според източници, претенциите на Стела Булочников са надвишавали 100 милиона долара за 3-те години, в които е работила за Кери, а звездата се разхождала гола пред нея и това явно е травмирало мениджърката. Е, най-накрая двете дами са се споразумели, но цената на мира остава неизвестна.

Известно обаче е следващото голямо постижение на певеца с български корени Кристиан Костов - късно снощи той пя в най-голямо музикално риалити в Азия Singer 2019. Припомняме, голямата награда миналата година грабна Джеси Джей. Браво на Кристиян. Спомняте си, още тийнейджър, той стигна до второто място в Евровизия.