Хроника от света на шоубизнеса (13.04.2019)

Вижте във видеото

Хроника от света на шоубизнеса (13.04.2019)

Реклама

Нов документален филм за Бионсе ще ни върне назад във времето преди една година, за да видим отново едно от най-запомнящите се изпълнения на дивата. Представянето ѝ на фестивала "Коачела" 2018 беше посветено на афроамериканските училища и университети. "Завръщане вкъщи: филм за Бионсе" ще проследи подготовката на всяко едно парче, което Бионсе изпълни, а по трейлъра съдим и че ще е доста емоционално.

А след последния документален филм за Майкъл Джексън, в който двама вече пораснали мъже обвиняват краля на попа в сексуални посегателства, когато са били деца, семейството на Джексън засне свой филм в отговор на "Да напуснеш Невърленд". Във филма, който разпространиха в YouTube, говорят племенницата на певеца и неговият продуцент. Те опровергават много от вече хвърлените обвинения срещу Майкъл Джексън.

Тенис звездата Серина Уилямс обяви, че майчинството е най-голямото ѝ постижение. Шампионката роди дъщеря си Олимпия преди година и половина и казва, че тя е променила живота ѝ. През 2017-а година Серина Уилямс се омъжи за две години по-малкия от нея арменец Алексис Оханян.

И накрая - един рекорд. Новият клип на южнокорейската момичешка група "Блек-пинк" - "Kill This Love" беше гледан близо 57 милиона пъти за първите 24 часа от появата му. По този начин беше подобрено досегашното най-добро постижение от 55 милиона гледания, поставено от Ариана Гранде. "Блекпинк" счупиха и още един рекорд. Техният клип достигна 100 милиона гледания само за два дни.