Хроника от света на шоубизнеса (13.04.2019)

Вижте във видеото

Нов документален филм за Бионсе ще ни върне назад във времето преди една година, за да видим отново едно от най-запомнящите се изпълнения на дивата. Представянето ѝ на фестивала "Коачела" 2018 беше посветено на афроамериканските училища и университети. "Завръщане вкъщи: филм за Бионсе" ще проследи подготовката на всяко едно парче, което Бионсе изпълни, а по трейлъра съдим и че ще е доста емоционално.

А след последния документален филм за Майкъл Джексън, в който двама вече пораснали мъже обвиняват краля на попа в сексуални посегателства, когато са били деца, семейството на Джексън засне свой филм в отговор на "Да напуснеш Невърленд". Във филма, който разпространиха в YouTube, говорят племенницата на певеца и неговият продуцент. Те опровергават много от вече хвърлените обвинения срещу Майкъл Джексън.

Тенис звездата Серина Уилямс обяви, че майчинството е най-голямото ѝ постижение. Шампионката роди дъщеря си Олимпия преди година и половина и казва, че тя е променила живота ѝ. През 2017-а година Серина Уилямс се омъжи за две години по-малкия от нея арменец Алексис Оханян.

И накрая - един рекорд. Новият клип на южнокорейската момичешка група "Блек-пинк" - "Kill This Love" беше гледан близо 57 милиона пъти за първите 24 часа от появата му. По този начин беше подобрено досегашното най-добро постижение от 55 милиона гледания, поставено от Ариана Гранде. "Блекпинк" счупиха и още един рекорд. Техният клип достигна 100 милиона гледания само за два дни.