Хроника от света на шоубизнеса (15.12.2018)

Вижте във видеото

Хроника от света на шоубизнеса (15.12.2018)

Реклама

В Международния ден на чая започваме с новината, че "Бохемска рапсодия" на "Куин" е най-стриймваната песен на 20-и век!!!

Остават 10 дни до Рождество Христово, затова позволете ми да се погрижа за коледното настроение на всички ни. Започваме с разкошната коледна елха на поп дивата Дженифър Лопез и приятелят й Алекс Родригес. Виждате, наред с очакваните топки, внушителната елха е декорирана и с големите червени рози.

А адашката и наборка на 49-годишната Дженифър Лопез - Дженифър Анистън, съвсем в духа на коледните теми призна, че обича да гледа телевизия гола. В шоуто на Елън през седмицата Рейчъл от "Приятели" сподели още, че в 9-и клас е постригвала срещу 10 долара на прическа.

И като споменахме култовия сериал, оказа се, че въпреки слуховете, все пак принц Улиям, Кейт, принц Хари и Меган са си приятели и даже си имат групов чат, в който си комуникират. Припомняме, вече няколко седмици английските медии тиражират информиция за "напрежение" между двете херцогини. Източник от двора обяви, че "срив в отношенията" няма, а дворецът изключително рядко коментира слухове. Самият факт, че се стига до опровержения идва да покаже, че има "нещо гнило в Дания".  

Но, да завършим с хубава, жизнеутвърждаваща, родна новина. "Кралицата на народната музиката" Николина Чакърдъкова за първи път показа внучката си Николина Чакърдъкова. В официалния си профил, обичаната певица написа: "Ние двете усилено продължаваме да репетираме за концерта на 7-и февруари в зала 1 на НДК". На добър час на Николина Чакардъкова и Николина-младша!