Хроника от света на шоубизнеса (16.06.2018)

Гледайте цялото предаване на btvplus.bg

Хроника от света на шоубизнеса (16.06.2018)

Реклама

Седмицата, в която ако мигнеш и изпускаш оставката на някой министър, който после е върнат, Роби Уилямс пя на откриването на Световното по футбол в Русия, а вие ако се питате коя е най-секси жена на 2018-а, ето я - 26-годишната Кейт Ъптън, считана от мнозина за съвременна Мерилин Монро. Ако пък се чудите какво прави най-секси българката Цеци Красимирова - тя се включи в "Събор на Мегдана на Другата България", в центъра на Милано. Красавицата, която от години живее в Барселона, изглежда почти толкова добре с носия, колкото и без дрехи.

През седмицата семейство Бекъм нарекоха слуховете, че ще се развеждат "срамни и смешни", а съдия настоя 43-годишната Анджелина Джоли да разрешава на Брад Пит, с когото са в развод, да вижда децата им по-често, защото в противен случай може да изгуби основните попечителски права.

И към третата глобална двойка Бионсе и Джей Зи, които, както знаете, се събраха за съвместно турне. Радостта им от очакваните продажби обаче беше помрачена, след като в  Глазгоу фенове на двойката се похвалиха, че безплатно са им раздадени билети на паркинг, защото не могли да напълнят залите за концертите от турнето. Двойката сподели интимни снимки в специална книжка за феновете.

В неделя фронтменът на група "Уикеда" Ерол Ибрахимов съобщи във Фейсбук, че бандата повече няма да съществува в този вид. "Здравейте приятели, за голямо съжаление, от днес "Уикеда" прекратява активната си дейност. Просто нямаме какво повече да кажем, та решихме, че е по-честно и към вас, и към нас да замълчим. Благодарим ви за подкрепата и всички хубави неща, които ни дадохте...", написа Ерол в профила си.

Гледайте цялото предаване на btvplus.bg