Хроника от света на шоубизнеса (22.09.2018)

Гледайте цялото предаване на btvplus.bg

Хроника от света на шоубизнеса (22.09.2018)

Реклама

На този ден през 1908-а година в Търново е обявена Независимостта на България. Честит празник на всички!

Хубавата новина от нашия шоубизнес - Филмът "Въздесъщият" е българското предложение за чуждоезичен "Оскар".

Честит рожден ден на Андреа Бочели, който днес става на 60 години. Надяваме се, че той продължава да следи COOL...T от имението си близо до Пиза, където ни посрещна заедно с оператора Саша Осиченко. На днешния ден е родена и великолепната му колежка Анна Томова Синтова.

А в седмицата на волейболнии и гимнастически вълнения, ансамбълът на златните ни момичета се класира на първо място във финала на обръч. Стискаме палци и на войлеболистите ни в "Арена Армеец" довечера и утре.

А сега - към нещо още по-апетитно дори от домашните палачинки в събота, а именно - съвършено изваяното тяло на Дженифър Лопез. Това са снимки на неостарщващата дива от понеделник, първия учебен ден.

И като говорим за апетитни певици, през седмицата Адел отново показа на целия свят, че като си науми нещо и го прави. Звездата и съпругът й бяха на вечеря в Малибу, но 30-годишната британка даде ясно да се разбере, че не желае да бъде снимана и предприе всички действия в тази посока.

Знаете, че Адел страда от постродилна депресия, а при мъжете - фертилна седмица за холивудските звезди - 69-годишният Ричард Гиър очаква второ дете, а 57-годишният Еди Мърфи очаква 10-ото си дете - момченце. За по дребнавите, актьорът има 9 деца от 5 различни майки.

Гледайте цялото предаване на btvplus.bg