.

Крисия: Не бях готова за интереса, който получих след участието си в "Шоуто на Слави"

Детето чудо започва самостоятелна кариера и е готова с нова песен

Детето чудо, в което цяла България се влюби преди 6 години - Крисия Тодорова вече е на 15. На рождения си ден тя гостува в предаването „COOL..T”, където разказа за живота си в София след „Шоуто на Слави”. Тя е в VIII клас, учи в Музикалното училище в София и живее сама.

„В тези години 15, 16 и нагоре, искаш-не искаш, трябва да пораснеш. От тук нататък трябва да съм по-сериозна във всичко.”, сподели тя.

В студиото на „COOL..T” Крисия разказа, че често й се случва хората да я спират на улицата, да я поздравяват и да искат да се снимат с нея, но не липсват и злонамерени хора: „Това, че ми казват хубави неща стопля сърцето ми. Радвам се, че има такива хора на този свят. Естествено има и такива, които завиждат. Това са хора, които не са минали по моя път и не знаят истината за мен. Не знаят какво ми е, съдят по външен вид и слухове.”

Преди почти година Крисия е прекъснала договора си с „Шоуто на Слави” и вече работи по нови песни, едната от които е готова. В новата песен ще се пее за проблемите на тийнейджърите, а не за любов. За нея тя е работила със Светлин Къслев, а видеоклипа предстои да заснеме Башмоушън.