Любо Киров: След Нова година ще направя турне в Съединените щати

Певецът обяви новината на рождения си ден в студиото на "COOL..T"

На 26 Октомври Любо Киров става на 47 години. В студиото на "COOL..T" Орлин Павлов и Влади Ампов-Графа поздравиха специално рожденика като бяха записали кратки поздравителни видеа.

"Колкото и хората да се съмняват в приятелствата в шоубизнеса, ние станахме големи приятели с хората, с които работим заедно в българската музика. С Влади Ампов-Графа, с Орлин Павлов, с Мария Илиева повече от 20 години. Нас тази конкуренция не можа да ни развали приятелството, напротив, сякаш имаме обща кауза. Ние по-скоро си помагаме, отколкото по някакъв начин да имаме някакво съревнование помежду си.", каза Любо.

А с какво се е променил през годините, певецът отговори така: "Станах доста по-организиран. Това преди го нямаше. Пазя се много от буйния нощен живот, защото работата ни изисква много почивка, защото така или иначе работим нощем по клубове. Избягвам шумни места, защото ми се понатрупва повечко."

Заедно с китариста Ангел Дюлгеров, Любо Киров заминава на турне в Съединените щати. Българите там ще имат възможността да посетят концерт на Любо в Бостън, Лас Вегас, Чикаго, Монреал и Торонто в Канада и още градове, които предстои Любо да обяви.