Пат Уилямс: Уолт Дисни виждаше бъдещето преди да е стигнало до нас

Нова книга разказва за живота на великия артист

Почти няма дом по света, в който да не е стигало името Уолт Дисни. Какво стои зад него обаче? Как фермерчето от Мисури промени света на семейното забавление? Отговори дава биографията "Как да бъдете като Уолт Дисни". Тя е първата книга за живота на Дисни, преведена на български.

„През 1986 г. се преместих в Орландо, за да помогна с основаването на баскетболния отбор, Орландо Меджик, и когато попаднах там се озовах въвлечен във всичко, що се отнася до Дисни.” споделя американският журналист и автор на книгата Пат Уилямс. В Орландо е „Disney World”, в Орландо Пат ще се среща с приближени на Уолт, ще записва техните срещи, за да може години по-късно да стане един от неговите биографи.

"Уолт Дисни беше забележителен човек. Той виждаше нещата, преди да са се случили. Той беше лидер, но най-силното му качество като такъв беше това, виждаше бъдещето, преди да е стигнало до нас.”, добавя Уилямс.

Не просто разказ за живота му, а наръчник за успеха му. Така е оформена "Как да бъдете като Уолт Дисни". Опит за наръчник по Дисни, събран в 15 глави - уроци.