Принц Хари и съпругата му Меган са на корицата на списание "Тайм"

А на днешната дата през 1964 година е премиерата на "Семейство Адамс"

Започваме с едно голямо събитие - на 12-и септември се проведоха 37-ите видео награди на МТВ в Ню Йорк. Сред изпълнителите, които видяхме на сцената, се откроиха имена като Ед Шийрън, Джъстин Бийбър и Алиша Кийс.

Продължаваме с още успешни хора - списание "Тайм" публикува своя ежегоден списък на 100-те най-влиятелни личности в света. Британският принц Хари и съпругата му Меган са на корицата на специалния брой на списанието и фигурират в списъка, който обаче не е класация.

Още едно престижно списание - "Ролинг стоун" обнови класацията си на най-добрите песни в историята за пръв път от 17 години насам.

А на днешната дата през 1964 година е премиерата на телевизионния сериал, посветен на едно семейство с особен афинитет към мрачните неща – "Семейство Адамс".

Само ден по-късно – на 19 септември, но през 2005 година на екран се появява още един обичан сериал – "Как се запознах с майка ви".

Завършваме с музика – на 16 септември 2000 година Мадона оглавява класацията на Билборд с "Music" и се задържа на върха четири последователни седмици.