.

Род Стюарт: Аз съм късметлия

През седмицата рок-звездата призна пред словенска телевизия, че е експериментирал доста с наркотици, алкохол и... жени

Ето тези невиждани досега снимки на легендата Дейвид Бауи са показани в нова книга. Задкулисни кадри от филма "Човекът, който падна на земята" представят музиканта в образи на прага на човешкото и извънземното. А пък Барак Обама ще даде първо телевизионно интервю след година мълчание. Той ще е първи гост в новото предаване на Дейвид Летерман.

Легендарният телевизионен водещ се връща на екран след близо 2-годишен творчески отпуск. 60-минутната поредица се казва "Следващият ми гост няма нужда от представяне" и тръгна от вчера по Нетфликс. Интервюто с Летерман е първата поява на Барак Обама в телевизионно предаване откакто напусна Овалния кабинет преди една година. В разговора си с телевизионния водещ бившият президент разказа как дъщеря му Саша го издърпала да танцува с покойния Принс. Обама призна, че уменията му на дансинга се ограничават до "движения на татенце".

През седмицата рок-звездата Род Стюарт призна пред словенска телевизия, че е експериментирал доста с наркотици, алкохол и... жени. Освен с ярката си кариера, музикантът е известен и с хуманитарната си дейност и с това, че се пребори с рака. Британската легенда е баща на осем деца, най-малкото от които на шест години. В интервюто Стюарт разбива мита, че има отделен стилист за косата си.

И още от Острова. Вълнение в един от кварталите на Южен Лондон във вторник, когато принц Хари и Меган Маркъл посетиха Брикстън, за да станат част от местно радиопредаване. Целта на втората съвместна публична проява на двойката беше да се запознаят с програмата за развитие на младите хора в района. Медията предлага възможност на над 4000 младежи да се научат да продуцират радио канал.