След дълга пауза музикалният спектакъл „На Нея с обич! Емил Димитров“ се завръща на сцената

На 6 август на сцената на "Sofia Summer Fest" актьорите Даниел Цочев и Мартина Апостолова ще поведат зрителите на едно емоционално пътуване във времето, за да сбъднат последната мечта на артиста Емил Димитров

Театър, музика и кино си дават среща, за да разкажат историята на легендата на българската естрада Емил Димитров. Спектакълът „На Нея с обич! Емил Димитров“ се завръща на сцената след повече от година прекъсване заради пандемията. Млади и стари могат да се чувстват поканени, каза в студиото на CoolT актьорът Даниел Цочев, който влиза в ролята на певеца и пее някои от емблематичните му песни.

„Това не е концерт, това е спектакъл за семейството“, подчерта той. По думите му постановката проследява живота на твореца Емил Димитров, като разкрива и малко известни аспекти от него като това, че песни като „Моя страна, моя България“ и „Ако си дал…“ са били забранявани от комунистическия режим. Подборът на песните следва историята и така ще чуем и произведения, които ще изненадат даже запалените меломани.