.

Стан и Стефи - едни от най-популярните родни влогъри

Стан и Стефи са млади и амбициозни хора, които решават да направят канали в "Ютуб", за да дават съвети на по-малките и да покажат таланта си като актьори

Стан и Стефи са млади и амбициозни хора, които решават да направят канали в "Ютуб", за да дават съвети на по-малките и да покажат таланта си като актьори. Гледат ги както деца, така и възрастни. Те са едни от най-популярните влогъри у нас с милиони гледания и абонати. Пишат книги и озвучават филми, а освен всичко са двойка и в живота.

В предаването COOL...T Стан разказа, че е имал проблем да говори пред хора и е искал да го преодолее, затова е започнал да снима и споделя видеа и така хобито му се е превърнало в професия. "Определено да поддържаме канали в youtube е нещото, което правим на пълен работен ден, защото видеата изискват много подготовка при заснемане и това отнема цялата ни седмица, която за хората е работна, а ние така изкарваме прехраната си. Тоест един влогър може да се издържа от т.нар. си хоби, но като че ли това все още не е много разпространено в България", казва Стан.