Тита за "Първият човек": Това е съвсем нова страница, която отварям в моето професионално развитие като изпълнител

С моя екип "Адамант", с които вече работя 3 години, следим моя път много зорко и правим планове занапред, допълни тя

Тя е само на 20, а песните й имат по над 20 милиона гледания в YouTube. Няма човек, който да не е чул песента за Антилопата, а репликата "Хейтъри ще кажат, че е фотошоп" стана масово популярна.

С най-новата си песен обаче Тита обяви, че кариерата й тръгва в нова посока. Песента е продуцирана от Любо Киров, той ще й помогне и в работата по първия й самостоятелен албум. Любопитното в него е, че няма да съдържа нито една от нейните песни, излизали през последните 3 години.

Каква е новата посока, в която тръгваш?

Да, това е съвсем нова страница, която отварям в моето професионално развитие като изпълнител. С моя екип "Адамант", с които вече работя 3 години, следим моя път много зорко и правим планове занапред, дългосрочни. Този проект беше замислен много отдавна, както и предстоящият ми албум, защото сметнахме, че за тези 3 години израснах много като човек и като артист.

Вече не съм малко момиченце, вече съм една дама, която изпитва сериозни чувства. Има какво да каже на хората, които я слушат и гледат и това нещо, което искам да кажа искам да ги докосне.

Какво не успя да покажеш на хората до този момент, сякаш те те запомниха с песента за антилопата?

Аз се гордея със всеки един мой проект, който съм създала, защото той ме е показал в различна светлина и е показал мой различен етап на развитие, в който съм била. Преди ми се е пеело за това, вече когато имам какво да покажа, сметнах, че това е точното и правилното време.

Вярно ли е, че Любо Киров, музикалният продуцент на тази песен е първият човек, който на 9-годишна възраст ти казва, че ти трябва да пееш?

Любо се появи в живота ми три пъти. С цел. С послание, което даде път в моя живот. Първият път бях на 9-10 години и тогава той ми беше любимият изпълнител. Аз отидох при него за автограф и той ми каза, че трябва да пея, че мога и трябва да го правя. На такава крехка възраст толкова голям човек в България да ти каже нещо такова, ти просто отиваш и го правиш.

След време музиката стана неизменна част от моя живот. След което в още едно предаване отново ми даде криле, той ме оценяваше дали мога да пея. Той ми каза: "Ти си точно това, което търсим!". Отново ми даде път и сега вече ми помага за първия ми самостоятелен албум, за което съм му безкрайно благодарна, смятам, че няма нищо случайно в този живот и всеки, който идва при нас, е с цел.

Вижте във видеото целия разговор.