.

Ума Търман целуна българина Мартин Мартинов

Вижте още любопитни новини във видеото

Поп иконата Мадона изненада всички с новината, че ще пее на финала на "Евровизия" на 18-и май в Тел Авив срещу един милион долара, а голямата поп звезда Филип Киркоров обяви ново турне с пет концерта в България през юни.

В същото време отвъд океана друга суперзвезда - Ума Търман, беше уловена от папараци да целува българина Мартин Мартинов в Ню Йорк. Носителят на титлата "Мистър България 2009" разказа, че докато бил в обедна почивка от ресторанта, в който работи и похапвал сандвич, актрисата излязла от заведението, прегърнала го и го целунала. Явно и Мартин, и г-жа Търман не са знаели, че наблизо има папараци!

А апетитната Джей Ло пусна най-новото си парче, в което не само танцува на пилон, но и показва пищните си задни части.

А най-хубавото е, че една от визиите й е ефектна бяла рокля направена от българския дизайнер Живомир Домусчиев.

Латино певицата ще участва в нов филм, в който ще играе стриптизьорка. Интересното е, че за да се подготви за тази роля, с годеникът й Алекс Родригес са посетили няколко стриптийз барове, а работещите там момичета са й дали съвети за предстоящата роля. Много широкоскроен се оказа този Алекс Родригес!
 
И наистина доверието е едно от най-важните неща в една връзка. Но според ново проучване във Великобритания се оказва, че една трета от мъжете във връзка "надничат" в смартфоните на приятелките си или в техните профили в социалните мрежи, търсейки доказателство за изневяра. Някои от тях признават дори, че го правят докато партньорките им спят. Е, само някакви си 50% от тях са се оказали рогоносци, но това са подробности! Мъже, не се прави така!