.

Водещите на "Гласът на България": Ние сме в ролята на буфер между участниците и треньорите

Какви изненади ще видим в новия сезон на "Гласът на България", кой е новият V-Reporter и притеснени ли са Павел, Венци Венц и Елина Марковска преди големия старт на шоуто?

Наскоро музикалната половинка на Павел стана татко на момиченцето Агуая. На въпроса дали успява да се наспи, Венци Венц отговори: "Оказа се, че Агуая е пичага още от първия месец. Спи през нощта от 20 ч. до 5 ч., така че си имаме някакъв железен режим. Майка й Мелани е виновна за това. Определено тя е едно спокойно и усмихнато дете."

Павел пък сподели пред Петя Дикова, че скоро не си е правил нови татуси и мисли съвсем скоро да промени това. "Усещането, когато отбележиш някакъв знак или символ върху кожата си и го гледаш всеки ден и то стане част от теб, чувството е много удовлетворяващо и според мен то те пристрастява."

Тази година "Гласът на България" ще има дигитална рубрика "Гласът зад кадър", където новият водещ на риалитото Елина Марковска ще представя свои авторски материали от бекстейджа на предването. "Когато завърших образованието си в Англия, бях твърдо решена, че се прибирам в България. И една от мечтите ми беше да се занимавам с телевизия и това вече се сбъдва. В Англия работех в агенция за ивент мениджмънт и съм се срещала с Джейми Оливър и Кара Деливайн."

Не пропускайте да гледате новия сезон на "Гласът на България" в неделя от 20 ч. по bTV.