Защо поп звездата Роби Уилямс иска да стане голфър?

И защо Елтън Джон нарича Майкъл Джексън "психичноболен"?

Поп звездата Роби Уилямс е страстен фен на голфа и не крие амбициите си да усъвършенства уменията си в този спорт. 45-годишният певец признава, че още преди да стане член на групата "Take That", мечтата му била да стане професионален голфър.

И към още една поп звезда - сър Елтън Джон, който тези дни призна, че не харесвал майка си, защото била социопат и не обичала никого освен себе си. Легендарният певец се оплака в предаването "Си Би Ес сънди морнинг", че майка му също така никога не е пожелала да види двамата му синове. "Радвам се, че Закари и Илайджа не се срещнаха с майка ми. Ако бяха попаднали в компанията на баба си, тя щеше да ги съсипе от критики, както правеше с мен. Тя беше нелечим случай. Обичаше само себе си и беше социопат!", оплака се музикантът.

И още от Елътн Джон през седмицата. Певецът нарича Майкъл Джексън "психичноболен" в новата си книга и споделя, че е било "смущаващо" човек да бъде около него. В откъс от автобиографията си "Аз", Елтън Джон пише: "Познавам Майкъл, откакто беше на 13-14 години. Бог знае какво се е въртяло в главата му и какви лекарства е взимал, но всеки път, когато го виждах в по-късните му години, си мислех, че горкият съвсем се е побъркал. Той наистина беше психично болен", пише още певецът.

Към друга поп звезда - певицата Кристина Агилера разкри пред идни, че ѝ е доста трудно да комбинира живота си като майка с кариерата си. Изпълнителката има 11-годишен син Макс от бившия си съпруг и 5-годишна дъщеря Съмър от годеника си Матю Рътлър. Певицата увери, че ѝ допада да е на сцената, но смята тръгването на турне за лудост.