.

Проект: Момин проход (1 част)

Тази събота ще се разкрие втория план на една "сензация" и политическа интрига

Тази събота ще се разкрие втория план на една „сензация“ и политическа интрига. Мартин Карбовски представя различната историята на Диана Габровска – кандидат-кметицата от Момин проход, която се превърна в повод за подигравки, смях и обиди. Зрителите на bTV ще видят историята на майка на две деца и обичаща съпруга, която е имала неблагоразумието да остави компютъра си с интимни снимки за поправка, които малко преди изборите стават обществено достояние.

„Днес ви показвам една беда. Тази беда никога не стига до телевизора. Защото е срамна беда. Проект за мръсната политика, падаща като кофа върху главата на обикновен човек. Падаща смешно и страшно. Проект за сексизма - не е едно и също да се пуснат снимки на гол мъж в мрежата или на гола жена. Проект за съсипано цяло семейство. Проект за смелостта на една жена да се изправи пред мен. И най-вече проект за една жена, която никой не защити публично“, коментира водещият Мартин Карбовски.

Диана Габровска ще сподели какво е чувството да носиш на раменете си тежестта от политическия живот. Кандидат-кметицата, която спечели едва 50 гласа, ще разкаже за една по-тежка загуба - личния живот, съсипан от срама, жлъчните шеги, лошото отношение и обидите.

Коментирай
публикувай
  • Sppet

    Какви са тези коментари?!?!Това че има голи снимки и сте ги видяли не значи че тази жена неможе да управлява.Защо съдите по такива снимки кой какъв. Дори и мутреса да е това значи ли че тя няма да е добър кмет. Не навлизайте в личното пространсво.Мога да ви каже че защото няма нужда от млади хора а от квалифицирани на такива позиции, над 2 мил българи живеят в чужбина. Дори и платен репортаж да е дори да е компаньонка не би трябвало дави интересува това е нейният живот нейният избор. Тази жена има по- големи топки от всички нас. Не съдете и обиждайте гледайте себе си. Диана ти си смела жена не се срамувай от показаното. Аз ти се възхищавам а този който е разпространил тези снимки заслужава да бъде съден до дупка така че цял живот да работи за теб и семейството ти .

  • burzfarm

    Страхотен платен репортаж. Добре е да споменавате тази подробност в самото начало, та хората да си имат едно на ум. Няма нужда от млади хора на такива позиции, има нужда от кадърни и квалифицирани хора на тези позиции. Не на последно място, тези хора трябва да са безкористни. Това е поредната мутреса (да скрихте му лицето на добре охранения господин с часовник за 5 цифри, но забравихте часовника), сигурен съм, че с легитимен честен бизнес е възможно да се постигне това от градче като Момин проход и няма никакви скрити интереси в кандидатурата и. Българският народ е прост, но не е чак толкова прост...

  • Lambiosa

    я стига това заслужава след като си е продавала тялото долна компаньонка