.

Бойко Борисов за номинирането на Цецка Цачева: Грешката е изцяло моя

За първи път и аз не се поддадох на популизма и търсех най-подходящия човек, най-знаещия, а не най-харизматичния, най-харесващия се, най-рейтинговия. Сгреших и затова ще си понеса цялата отговорност. Това заяви премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов в студиото на „Лице в лице”bTV Plus

Коментирай
публикувай
 • morski54

  ГЕРБ омръзнаха на всички и са живи карикатури: -Борисов или плаши с оставка или са го „поръчали“ раздава държавна пара и седи в лайна*та чакайки някой да го извади от там; -Плевнелиев или го представят като пут*ка в пресата, или го прекъсват на интервю по БНТ за реклама на дамски превръзки; -Военния министър плаче за американски военен скраб и Българска Държавна помощ за САЩ вместо да развива Българската военна промишленост; -Външният ни министър ходи на танци и ревюта в Турция при Надето и ни плаши че ще се върне социализма и ще има достоен живот за Българите; -Кунева първа ГЕРБЕРКА след соц. Министерското кресло, по-голяма фурнаджийска лопата от Бойко продала интересите на България многократно; -Министърката на МВР докладва за стрелбата в София с гранатомет и казва, че разрушената барака била незаконна, а стрелбата законна, полицаите убиват момичета, бъркат по дупките на други момичета, а три прасета с униформи смазаха момиче на пътя докато четвъртия държеше приятеля и с белезници да гледа гаврата или са трафиканти; -Цачева (другото магаре? предложено от ГЕРБ) – Председател на институция с най-нисък рейтинг, зам председателя на която беше арестуван за корупция; Всички тези номенклатурни кадри ни плашат с комунизъм, излизане от НАТО, от ЕС, възхваляват приятелски огън когато гинат български войници от американски войски защитавайки милитаристични интереси на САЩ.

 • milenahot

  До модераторите на сайта: Докато тече предаването онлайн и дойде време за реклама, след рекламата предаването се връща в изходна позиция - всичко стартира отначало и НЕ МОЖЕ да продължи напред. Няма вариант и да се "превърти" по-напред и в самото предаване. Моля отстранете този бъг - така е при ВСИКИ предавания на запис на вашия сайт - дойде ли реклама, предаването се връща отначало.

 • raimond_51

  Еееееееех , защо , защо ЗАЩООООООООООООО майка му Мецанка не го беше пошляпкала повече този тиквеник . Хванат ли го в гаф от който няма мърдане , целият ще се овъртоли в собствена лигоч и хленч , че е грешник ... тоя дори оставка няма да го оправи . Пенсьонерстването на Бойко ще е като на Дон Корлеоне , на вместо да е като пабло ескобар .

 • cinizam

  Педераст.

 • medixspo

  Изроди са тези, които поддържат този сайт и този рекламен стрес! Дано не ви се налага често да гледате нещо тук!

 • thefunkiest

  а може ли след 5-те минути реклами да видим и видеото? понеже сложете един "skip" бутон

Последни