.

Цвета Караянчева: Г-н Тодоров си понесе отговорността, напусна партията с аргументите, че не иска да хвърля сянка върху ГЕРБ

В коментар за свободата на словото Цвета Караянчева каза, че журналистите трябва да отстояват свободата на словото, а политиците трябва да внимават какво говорят

Със сигналите си БСП търсят омаскаряването, а не реално дали има някакво нарушение. Това каза в предаването „Лице в лице” Цвета Караянчева, зам.-председател на НС и депутат от ГЕРБ.

„Много по-лесно е да го пуснеш по медиите, да започне да се говори за това нещо и да вкараш човека в обяснителен режим. Ако има нарушени обществени поръчки или нещо, което не е законосъобразно, нека да го дадат на институциите, които се занимават с това. Но какво значи това – показват едни схеми, лесно да се възприемат.

Смущава ме това, което се случва дотук и оттук нататък с БСП. Това са едни малки костинбродчета, тук ще избухне, там ще избухне… Тези сигнали защо не ги дават на компетентните органи – защото там трябва да се изкарат доказателства. Когато обаче развееш един документ по медиите, после върви обяснявай брат, сестра или всичко останало".

Коментирай
публикувай
  • zhoko7

    не си спомням думата как беше , ама определението мисля , че е "жена с леко поведение"...