.

Христо Иванов: Управляващите се справиха добре с първата фаза на това, което ни се случи

"По никакъв начин нe подценяваме риска за всички на първа линия, това са преди всичко здравните работници, но и хората, които са на първите нива на управление", допълни съпредседателят на „Демократична България“

По никакъв начин нe подценяваме риска за всички на първа линия, това са преди всичко здравните работници, но и хората, които са на първите нива на управление. Трябва обаче да намерим начин да възстановим работата на тези институции без да подлагаме хората на риск. Това заяви в предаването „Лице в лице“ съпредседателят на „Демократична България“ Христо Иванов.

"Трябва да осъзнаем, че тази криза не е просто кратко сътресение в нашия живот, тя може да се окаже доста по-дълга, отколкото ни се иска да си представяме, и трябва да започнем да се адаптираме, което не означава да се откажем от мерките. Ние подкрепяме прилагането на мерките за изолация.

Управляващите се справиха добре с първата фаза на това, което ни се случи, бяха въведени адекватни мерки, навременно, и даваме позитивна политическа оценка", каза още Христо Иванов.