.

Ивелина Василева: Държа на това Европа да има силното съзнание, че Черно море е европейско море

Това, което предлагам, е разработването и приемането на европейско ниво на Черноморска стратегия, допълни кандидатът за евродепутат от ГЕРБ

"В момента имам много важната задача да работя като председател на Комисията по околната среда и водите. Това е изключително важна функция, свързана със законодателството в сферата на околната среда. Моето желание да се кандидатирам се предпоставя преди всичко от опита ми в години, от факта, че моята експертиза е свързана основно с темите, свързани с опазването на околната среда и желанието ми това да бъде тема, която в Европа да бъде изразявана и чрез българския глас. Това е тема, която вълнува всички, защото ние искаме да живеем в една по-силна Европа, където хората живеят по-добре, по-сигурно, живеят в една здравословна и чиста околна среда", поясни в предаването "Лице в лице" Ивелина Василева от ГЕРБ.

"Държа на това Европа да има силното съзнание, че Черно море е европейско море. В този смисъл това, което предлагам, е разработването и приемането на европейско ниво на Черноморска стратегия, която в дългосрочен план да начертае посоката за развитие на региона, защото потенциалът е голям", отбеляза кандидатът за евродепутат от ГЕРБ.

Последни