.

Явор Нотев: Бойкот или опит за саботиране на работата на КСНС нямаше

„Моментът, в който прекъснахме работа заради липсата на кворум, решението на президента беше обявено пред всички участници. Това се прие без коментари и обструкции вътре в самата зала и категорично съм изненадан, че го наричат провал", допълни още Нотев

„Нека го кажа ясно – бойкот или опит за саботиране на работата на КСНС нямаше”, категоричен е депутатът Явор Нотев, който беше и единственият представител на Обединените патриоти, присъствал на събранието днес.

Той коментира, че пристигането на премиера Бойко Борисов с час и половина закъснение е било „в първия възможен за него момент”.

„Моментът, в който прекъснахме работа заради липсата на кворум, решението на президента беше обявено пред всички участници. Това се прие без коментари и обструкции вътре в самата зала и категорично съм изненадан, че го наричат провал4, допълни още Нотев.

Той определи взетото решение като разумно.

„Антикорупционен закон ще има, макар решението за това да не е в президентството”, допълни още Нотев. По думите му в представените днес законопроекти е имало редица проблеми, но сега ще бъде направен опит да бъдат преодолени.

„Волята за такъв закон е единна. И двата закона предвиждат създаването на орган за борба с корупцията”, допълни още Нотев.