Красимир Каракачанов: Предизборната кампания започва с компромати

При така поставено начало на предизборната кампания според мен е ясно, че тя ще бъде мътна и кървава, каза още вицепремиерът и министър на отбраната

Обществото е чувствително, когато става въпрос за хора от властта, които придобиват собственост. За мен по-важно е дали средствата, с които са закупени дадени имоти, са законно придобити. Каза в предаването "Лице в лице" вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов.

"При така поставено начало на предизборната кампания според мен е ясно, че тя ще бъде мътна и кървава. Подобно на много други политически кампании за избори, ще бъде изпълнена предимно с удари под кръста и компромати – удари по противника, а не борба на идеи. За съжаление, това е българският политически манталитет", допълни той.

"Парламентарният механизъм за събиране на кворум ще забуксува. Ние подкрепяме едно правителство не заради една или друга личност, а заради самата програма", отговори Красимир Каракачанов на въпроса дали евентуално оттегляне на Цветан Цветанов би застрашило управлението.

"Аз искам всички да се явим заедно. За нас най-добрият вариант е трите политически формации – НФСБ, Атака и ВМРО, да седнем на една маса и да се разберем", коментира още вицепремиерът и министър на отбраната.