.

Николай Василев: "Летище София" има отчайваща нужда от модернизация, а държавата е лош стопанин

Изискванията за концесията на "Летище София" са толкова високи, че само голям и сериозен оператор на летища ще може да я спечели. Но са постижими и разумни. Това посочи Николай Василев, бивш транспортен министър, участвал в концесиите на летищата във Варна и БургасbTV Plus

Коментирай
публикувай
  • DoraYancheva

    Не е до интелигентност а до стимули. Какви стимули имат тия чиновници да управляват един бизнес? Какво разбират тия чиновници от летища? С чии парии ще се ''грижат'' за това летище, с техните собствени инвестирани пари, или с пари от данъкоплатците? Има ли по света ЕДНА държавно управлявана фирма която да е конкурентна на свободният пазар? НЕ.

  • liusienn

    Николайчо, държавата ни не е лош стопанин, а ДЪРЖАВНИЦИТЕ НИ СА ПРЕСТЪПНИЦИ, КОИТО СИ НЯМАТ ИДЕЯ КАК СЕ УПРАВЛЯВА ДЪРЖАВА!!!!!!!!!!!!! То, не може хем да крадеш като обезумял, да предаваш националните ни интереси на всякакви международни крадци и престъпници, да се правиш на повече от "господ", а в същото време да искаш нещата да се подреждат от самосебе си! Само с този си коментар, че "държавата е лош стопанин", доказваш и ти що за стока си бил като "министър" - трагедия и пълен провал!!! Ама, те - старите хора, са казали хубава приказка - ОТ ВСЯКО ДЪРВО СВИРКА НЕ СТАВА!!! Дали ти е познато това лого - Fly Emirates???????? Гледай по National Geographic КАК СЕ РАБОТИ, КОГАТО ХОРАТА СА ДОБРЕ ПЛАТЕНИ, КОГАТО ИМАТ НАЦИОНАЛНА ГОРДОСТ И НАЙ-ВЕЧЕ - КОГАТО НЕ КРАДАТ КАТО ОБЕЗУМЕЛИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Разбираш ли ме..... или да го напиша отново???!!!