.

Епизод 22: Lord of The Chefs - Финал

Вижте какви бяха последните задачи на участниците и кой е първият победител в единственото кулинарно шоу в България "Lord of The Chefs"

Коментирай
публикувай
 • всеки друг но не и сидония, тя не заслужава наградата,слуховете се оказаха верни за съжаление

 • всеки друг но не и сидония, тя не заслужава наградата,слуховете се оказаха верни за съжаление

 • TiratroN

  Лорд оф дъ педерифс. Педе раз, педе два. Тия от журито направо ме разбиват. Чак ми се повдига като ги гледам. На човек му се иска да им прасне един юмрук в лицето като ги гледа. То не бяха млескания, говорене с пълна уста, надменно поведение и ... абе въобще некви тъпи лигави снобарчета идиотчета от село. Прас... и ще ми стане само на лорд оф педерифсове.

 • Лорд оф дъ педерифс. Педе раз, педе два. Тия от журито направо ме разбиват. Чак ми се повдига като ги гледам. На човек му се иска да им прасне един юмрук в лицето като ги гледа. То не бяха млескания, говорене с пълна уста, надменно поведение и ... абе въобще некви тъпи лигави снобарчета идиотчета от село. Прас... и ще ми стане само на лорд оф педерифсове.

 • almeria

  Срам и позор, нито един от двамата не ми беше фаворит, но да спечели Сидония.... Живко заслужавасхе победата......

 • Срам и позор, нито един от двамата не ми беше фаворит, но да спечели Сидония.... Живко заслужавасхе победата......

 • Надежда Велева

  Мда тя /Сидония / може и да има най-много / не че съм съгласна с тези които го твърдят но ... / умения , знания , техника но няма нещо много ВАЖНО душа. Тя не може да контактува с хората с тези , които ще работят за нея или с тези, за които ще работи тя. Уменията и за комуникация са не на ниво 0 а под него на -90 . И по тази причина никога храната сготвена в този ресторант не би била приятна за консумация и вкусна.

 • Мда тя /Сидония / може и да има най-много / не че съм съгласна с тези които го твърдят но ... / умения , знания , техника но няма нещо много ВАЖНО душа. Тя не може да контактува с хората с тези , които ще работят за нея или с тези, за които ще работи тя. Уменията и за комуникация са не на ниво 0 а под него на -90 . И по тази причина никога храната сготвена в този ресторант не би била приятна за консумация и вкусна.

 • plami_fire

  Просто нямам думи! Сидония беше най-нечестния играч сподед мен. Никога няма да забравя как в един от първите епизоди се "ската" и изпрати на елиминация Виталия! А и как излъга, че в онзи сос от горски плодове тя е настояла да сложат захар, а Васко й се е възпротивил! Направо е смешна! Вечно се правеше на жертва. В последните епизоди постоянно повтаряше, че всички били против нея. Ужас! Всички бяха толкова съсредоточени върху собственото си представяне и последното, за което може би мислеха, беше Сидония. Единственото, което може би и е помагало е очевидната й упоритост и рецептите, които е зубрила с дни и нощи. И късметът. Аз съм от провинцията и преди финала на предаването мислех специално да посетя ресторанта със семейството си, защото съм ценител на кулинарното изкуство. Но за жалост спечели човек, който според мен не е достатъчно достоен за такава награда. Единствения недостатък на предаването беше, че не се следяха качества като отговорност, колегиалност и искреност. Всеки трябва да може да застава зад грешките си. Моето лично мнение е, че кулинарията е любов, а в любовта няма място за преструвки, лъжи и лицемерие!

 • Просто нямам думи! Сидония беше най-нечестния играч сподед мен. Никога няма да забравя как в един от първите епизоди се "ската" и изпрати на елиминация Виталия! А и как излъга, че в онзи сос от горски плодове тя е настояла да сложат захар, а Васко й се е възпротивил! Направо е смешна! Вечно се правеше на жертва. В последните епизоди постоянно повтаряше, че всички били против нея. Ужас! Всички бяха толкова съсредоточени върху собственото си представяне и последното, за което може би мислеха, беше Сидония. Единственото, което може би и е помагало е очевидната й упоритост и рецептите, които е зубрила с дни и нощи. И късметът. Аз съм от провинцията и преди финала на предаването мислех специално да посетя ресторанта със семейството си, защото съм ценител на кулинарното изкуство. Но за жалост спечели човек, който според мен не е достатъчно достоен за такава награда. Единствения недостатък на предаването беше, че не се следяха качества като отговорност, колегиалност и искреност. Всеки трябва да може да застава зад грешките си. Моето лично мнение е, че кулинарията е любов, а в любовта няма място за преструвки, лъжи и лицемерие!

 • kuvar

  Нямах възможност да гледам на живо предаването защото имах 200 човека в ресторанта кадето работя. затова изгледах видеото. прочетох мненията на всички или както се казва след дъжд качулка да дам и моето.независимо какво се изписа и каза. определено Сидония заслужва наградата радвам се че тази красавица се справи блестящо пожелавам и късмет бог да ъде с нея в нелеката задача. журито беше превъзходно бъдете здрави.

 • Lovely_3

  Жалко за Виталия (аз симпатизирах на нея), жалко и за Живко... Но май по- жалкото е, че именно тук преди около месец и отгоре беше "изтекла" информация, че Сидония ще спечели. И мисля че дискусиите от тук нататък са излишни. Със здраве да си върти ресторанта. Вярвам, че другите участници от предаването ще се реализират по- възможно най- добрия начин въпреки загубата на финала. Пожелавам им успех!

 • Нямах възможност да гледам на живо предаването защото имах 200 човека в ресторанта кадето работя. затова изгледах видеото. прочетох мненията на всички или както се казва след дъжд качулка да дам и моето.независимо какво се изписа и каза. определено Сидония заслужва наградата радвам се че тази красавица се справи блестящо пожелавам и късмет бог да ъде с нея в нелеката задача. журито беше превъзходно бъдете здрави.

 • Жалко за Виталия (аз симпатизирах на нея), жалко и за Живко... Но май по- жалкото е, че именно тук преди около месец и отгоре беше "изтекла" информация, че Сидония ще спечели. И мисля че дискусиите от тук нататък са излишни. Със здраве да си върти ресторанта. Вярвам, че другите участници от предаването ще се реализират по- възможно най- добрия начин въпреки загубата на финала. Пожелавам им успех!

 • enjoint

  Не знам защо пак търсите под вола, теле. Сидония определено техниèски беше най-напред с материала от всички. Това дали е добър човек е друг въпрос и няма общо с основното в тази игра - кунарията. След като тези хора, които са жури, застават с гласа си и името си зад някого, то значи има защо. Нали не си мислите, че заради някаква си шоу програма, ще рискуват да накърнят име, защитавано с години. Просто явно нямаме още достатъчно култура за да свикнем с тези истини. Злоба към тези, които са успели в една или друга сфера винаги ще има..., важното е, че на тях не им пука за вас.... колкото и да не ви се вярва.

 • Не знам защо пак търсите под вола, теле. Сидония определено техниèски беше най-напред с материала от всички. Това дали е добър човек е друг въпрос и няма общо с основното в тази игра - кунарията. След като тези хора, които са жури, застават с гласа си и името си зад някого, то значи има защо. Нали не си мислите, че заради някаква си шоу програма, ще рискуват да накърнят име, защитавано с години. Просто явно нямаме още достатъчно култура за да свикнем с тези истини. Злоба към тези, които са успели в една или друга сфера винаги ще има..., важното е, че на тях не им пука за вас.... колкото и да не ви се вярва.

 • vivds

  Страхотно предаване! С нетърпение чакам следващия сезон. Във връзка с възниканалия конфликт ще кажа, че всеки има право на пристрастност и симпатия но победителя е един. Напълно съм уверен че журито е наясно кой какви умения притежава. Всички финалисти са един вид победители, но наградата е една и е много трудно, затова са 3-ма членовете на журито. Браво!

 • diana45

  Може да е голям готвач, но като човек не струва. Как се спотайваше само в едно от първите предавания, когато трябваше да излезе на елиминации. Явно, че си знаеше, че ще спечели и трябва да си трае до края...

 • Страхотно предаване! С нетърпение чакам следващия сезон. Във връзка с възниканалия конфликт ще кажа, че всеки има право на пристрастност и симпатия но победителя е един. Напълно съм уверен че журито е наясно кой какви умения притежава. Всички финалисти са един вид победители, но наградата е една и е много трудно, затова са 3-ма членовете на журито. Браво!

 • Може да е голям готвач, но като човек не струва. Как се спотайваше само в едно от първите предавания, когато трябваше да излезе на елиминации. Явно, че си знаеше, че ще спечели и трябва да си трае до края...