.

Ирен Кривошиева: Щастието е в това да разбереш, че няма щастие

Актрисата в откровено интервю за сина си, отношенията им със Стефан Данаилов и новото начало в Америка

Ирен Кривошиева:

Владимир реши да се ожени за Виктория, с която са заедно от девет години. Датата за сватбата е избрана от нея заради рождения ден на баща му (9 декември).

Стефан им помага финансово, той цял живот е помагал на Владо. Той няма да ходи на сватбата, защото има ангажименти около честването на 75-годишнината, а и не обича да лети.

Книгата на Стефан няма защо да я чета, аз съм изживяла нещата. Добре е синът му да я прочете, те си имат там свои отношения. Аз си имам друг живот.

Моето своенравие и своеволие ме отведе навремето в Америка. Когато стигнеш връхната точка в една малка държава, ти става тясно и си мислиш за друг континент.

Никой не ми е виновен за моите решения.

Първата година в Америка не можех да се обаждам до България, защото бях без телефон. Бях в една църква, там живеехме, държаха ме изолирана и нямах документи. Работех по цял ден при 40 градуса, чистих тревичките между плочките около църквата.

С Ники вече имаме четири години брак. Заедно сме от шест години... Щастието е в това да разбереш, че няма щастие. В наше време щастието вече граничи с много имане, с много искане, което води до нещастие.

Грижим се за тялото си, което е едно добиче. Мажем го с кремове, обличаме го, кичим го с бижута и т.н., а забравяме за душата, която е ездачът на това тяло. Затова реших да обръщам внимание и на душата.


Гледайте цялото предаване на btvplus.bg