.

Яни Андреев: С Вили сме много добри приятели, нямаме интимна връзка

Много е интересно, че носталгията по предаването те връща да го изживееш отново, споделя той

Яни Андреев:

Малко съм изморен, защото режем лозята, пчелите също искат грижи... Общо взето работа и само работа.

Във "Фермата" съм кандидатствал и предните два сезона, но един път стомна за вода, втори път, на трети път – късмет. До последно имах надежда, че ще бъда одобрен за участие. Нямах стратегия, живеех ден за ден.

Вили най-много ми помогна да забравя, че има камери. С нея се забавлявахме, дрънкахме си глупости и времето си минаваше. Сега с нея сме много добри приятели. Чуваме се постоянно, виждаме се. Тя ме придружи сега за интервюто, защото не познавам добре града. Нямаме интимна връзка.

Тя често ми праща по „вайбъра“ откъси от „Фермата“, гледаме ги и плачем или се хилим. Много е интересно, че носталгията по предаването те връща да го изживееш отново. Не съм гледал много епизоди, но мисля да го изгледам и да го изживея отново.

Не искам да ставаме интимни с Вили, защото може да си нарушим приятелството с такава глупост.

Венета, теб няма как да те взема за жена. Ние сме от различни светове и слоеве на обществото. Аз съм прост човек, овчар. По ми е хубаво да живея на село, а вие сте тука съвсем друго нещо. Още влизаш на Цариградско и скъпи коли, прически, глупости. Момичетата ходят дори на фитнес с гримове, лещи, мигли, чудесии...

Наградата не я харча за глупости, купувам разни неща за кошерите, ще ходя в чужбина да си взема голяма центрофуга. Колата ми е 1000 евро. На море ходя за пет дни. През другото време съм на зеленото море, тоест нивата. Там цял ден се печем на слънцето.

Гледайте цялото предаване на btvplus.bg