Лора Караджова: Влюбвам се много лесно

Харесвам тъмни мъже, в смисъл с черна коса, каза още тя

Лора Караджова:
Не се старая кой знае колко за тялото си. Просто начинът ми на живот е леко изтощителен и затова съм с фина фигура.

Дъщеричката ми е на три години и пет месеца. Децата са най-хубавото нещо в живота, много зареждащо и изтощаващо.

В бюста понапълнях леко с помощта на лекар (смее се). Просто се наложи иначе нямаше да го направя. След раждане формите на една жена се развалят до някаква степен. Сложих силикона пет месеца след раждането. Бързо се възстановявам, на 13-ия ден след раждането, което бе със секцио, ходих на тренировка и правих коремни преси.

Самочувствието на жената се променя, след като си направи бюст. Дори и да няма кой да ти го гледа, ти си го гледаш в огледалото.

Аз съм руса и е логично да харесвам тъмни мъже. В смисъл – с черна коса. Руси мъже не харесвам. Странно е, че толкова години бях с Део, който е изрусен. Не го преследвам и не искам да го развеждам.

С Валентин нямаме брак, но имаме дете, което е по-силно от брак. Стараем се да бъдем интелигентни и да се държим добре един с друг, защото щастието на дъщеря ни е най-важното. Не съм щастлива, че се разделихме, защото дъщеря ни е желано дете. Нещо се разминахме.

За мен е много важно едно дете да се направи, когато двамата партньори са във вихъра на любовта си, независимо колко рано във връзката е това нещо. Казах си, че няма значение дали е най-подходящият, няма значение дали ще останем завинаги заедно, аз в този момент съм на 100% влюбена и сега искам да родя. Бях на 31.

Много се надявах тя да прилича на него, защото го харесвам, но пък тя прилича изцяло на мен. Казват й малкото Лорче. Сега баща й я гледа. През зимата живеем в Банско, тя си ходи на детска градина.

Причината за раздялата ни не е трети човек. Карахме се малко повече. Ние още се обичаме, но не можем да живеем заедно.

Не искам да коментирам дали правим секс, защото това са много лични неща.

За съжаление, много лесно се влюбвам.

Гледайте цялото предаване на btvplus.bg