.

Наталия Кобилкина: Бих простила изневяра

"Не спираме да работим за бебе, то си е приятен процес, но още не идва"

Наталия Кобилкина:
Вярвам, че различните бракове дават доста обогатяване. Жената е като кристал. Всеки мъж отваря различна страна от кристала, ти дори не подозираш, че имаш такива страни в себе си.

Първият ми съпруг беше много подкрепящ, много спокоен и любящ. Вторият ми мъж е пълна противоположност. Той вулканичен, активен, темпераментен. В началото беше много шоково за мен, защото първият ми съпруг беше супер тих и спокоен, новият - точно обратното. Поне една година ми отне, за да свикна, че той не се кара, а просто така си говори. Научаваш се да мълчиш смирено, да не спориш, да отстъпваш.

Най-трудното е да казваш на мъж, че е прав, когато не е прав. На това се уча и вярвам, че това е голяма женска мъдрост. Жена трябва да бъде хитра. С един мъж понякога трябва да бъдеш малко по-борбена, а с друг – да клекнеш, да отстъпиш.

Оженихме се миналата година на 11 юни. Бракът е интересен, с различни периоди нагоре, надолу. Вярвам, че съм щастлива жена и с мъж, и без мъж. Разводът беше много тежък период. Два месеца направооо! От друга страна беше интересен период. Вярвам, че жена трябва да остане сама поне една година след развода. Не да не прави секс, а да не влиза във връзка.

Първият ми брак бе 11 години, а вторият дойде само два месеца след развода. Всички ме питаха „Нямаш ли нов мъж?“. Осъзнах, че никога не съм била сама, защото се ожених на 20.

Първият брак се изчерпа. Вече обичах мъжа си като дете. Той е чисто моногамен, не поглеждаше друга жена. Сигурна съм, че не ми е изневерявал.

Не бързах да се женя след развода, но той нямаше брак и за него беше важно да се ожени. Бракът ни е в Гърция и по руските закони още съм ергенка. По българския закон съм разведена, защото първият брак бе тук.

Не го ревнувам. Когато си на 20, изневярата ти се струва най-страшното нещо. Когато си на 30, има много по-страшни неща – загуба на родители, болни деца, финансови фалити и изневярата ти се струва нещо мъничко. С годините помъдряваш. Тази категоричност е свойство за юность.

Не спираме да работим за бебе, то си е приятен процес, но още не идва. Здрави сме, няма проблем, но аз съм още в много активен период, не мога да се отпусна на 100%. На 34 съм, така че имам още шест години резерва. Той е на 40.

Гледайте цялото предаване на btvplus.bg