.

За трета поредна година ще се проведе "Оne Love Tour"

Концертите ще бъдат в Банско на 20 юли, в Струмица на 15 август, в Крива Паланка на 25 август, в Бургас на 7 септември, във Варна на 14 септември, в Скопие на 21 септември и в Стара Загора на 5 октомври

Един легендарен изпълнител и една от най-любимите български звезди се присъединяват към "Оne Love Tour" 2019. Това са Орлин Горанов и Михаела Филева.

За трета поредна година най-популярните изпълнители на България и Македония застават зад обща кауза. На сцената на фестивала ще бъдат още "Слаткаристика", Графа и Next Time, а във всеки град ще има и гостуващи изпълнители. Голямата изненада ще бъдат дуетите между самите звезди, които са направени специално за турнето.

И тази година фестивалът ще е напълно безплатен и със свободен вход, а негов основен медиен партньор е bTV.

Феновете ще могат да се насладят не само на изпълненията на големите звезди на България и Македония, но и да участват в 12-часовата програма, включваща различни стилове музика, фолклор, детски театър и целодневни активности.

Голямата атракция отново ще бъде импровизираната арена на дуелите от "Фермата". Всички, които желаят, могат да премерят сили с участниците от най-гледаното риалити шоу, но и помежду си.