.

Зорница Линдарева: Приятелят ми е българин... Имала съм две-три предложения за брак, все пак съм на 35

Мъжете са прекрасни и не разбирам жените, които постоянно ги критикуват, допълни тя

Зорница Линдарева:

Около мен постоянно има любов. Никога не съм оставала без такъв тип емоции.

С Жени Калканджиева сме в прекрасни отношения. Да не притопляме стари манджи. Връзката ни с Тачо е в миналото.

Не акцентирай върху диамантите ми, ще ме оберат някъде (смее се).

В ревюта участвам само за fun (забавление), да си чешем крастата. Аз съм се пенсионирала вече от манекенството.

Работя. Помагам на семейството си в семейния бизнес. Не ходя в офис всеки ден от осем до пет, но винаги се реализирам и никога не седя просто ей така вкъщи. Когато седя вкъщи, разработвам готварски рецепти, домакинствам. Много малко хора знаят, че аз съм голям фен на домакинстването. Обичам да готвя, да чистя, да се занимавам с домашна работа. Правя супи от тиква, от кестени, ориенталска супа от леща. Като пътувам по света, си купувам подправки.

Имам гадже. Ти ме познаваш, кога съм оставала сама? Българин е.

Сигурна съм, че семейните хора се чувстват прецакани. Брачните халки са най-малките белезници в света. Получавала съм два-три пъти предложения за брак, все пак съм на 35. Не са били с падания на колене и пръстени.

Мъжете не са смотани. Те са прекрасни и не разбирам жените, които постоянно ги критикуват. Около мен винаги е имало прекрасни мъже. Просто смятам, че бракът обърква отношенията. В някои етапи съм искала дете, но сега това не ми е цел. Това е Божа работа. Ако човек се фиксира в нещо, обикновено то бяга от него.

Много обичам да гледам цветя и на терасата имам много саксии. Амбицията ми е да имам най-хубавите цветя в квартала. Тази година обаче цветята ми не вървят. Една сутрин видях, че цветята на съседката са 10 пъти по-хубави. Реших, че съм щастливка. Вселената ми изпраща тази хубава гледка. Много е важно какво виждаме и как го осъзнаваме.

Гледайте цялото предаване на btvplus.bg