Днес всички говорят за... плетените ръкавици на Бърни Сандърс

Седмични коментатори са Яна Маринова и Андрей Арнаудов

Кои са новите седмични коментатори в "Преди обед"?

Тя не обича да носи високи токчета, но реши ли да се облече така, става веднага се превръща в магнит за мъжете. Прекрасната си фигура и желязна дисциплина тя дължи на годините прекарани в спортното училище, но не леката атлетика, а киното се превръща в нейно поприще. Като дете първата й мечта е била да бъде говорителка, но след като в тийнейджърските години гледа култовия екшън с Жан-Клод Ван Дам "Кървав спорт", вече знае, че иска да бъде актриса. Животът й се стича по друг начин обаче и тя започва като управител в ресторант. След това прави рязък завой към модата, а на 33 години е избрана за "Миси България", което пък й отваря вратите към кино, телевизията и сериалите "Фамилията", "Стъклен дом " и много други. Зрителите я помнят като участник в третия сезон на "Сървайвър България", водеща на предавания, каскадьор, а отскоро и кино продуцент. Тази седмица жената, която обича да сменя цвета на косата си, но не и убежденията си е нежната половинка в коментаторския ни тандем - Яна Маринова.

Той е свирил 10 години на пиано, посещавал е и театрална школа, и по всичко е личало, че един ден ще се занимава с изкуство. Този ден дошъл, но вместо на сцената се озовал на малкия екран и така вече 20 лета. След десетки успешни проекти за него вече няма тайни в правенето на предавания и затова заедно със своя колега и приятел Иван Христов преди 6 години се впуснаха в приключението "Фермата". Междувременно стана баща на малкия Васил, поде кампания за насърчаването на раждаемостта у нас и завръщането на наши сънародници от чужбина. В малкото си свободно време спортува и обича да пътува семейно, но има ли мач на футболния "Левски", сяда пред телевизора. Тази седмица продуцентът и водещ Андрей Арнаудов ще бъде за четвърти път седмичен коментатор в "Преди обед".

Вижте актуалните теми, които обсъдихме с тях днес във видеото! Не пропускайте да коментирате и на страниците ни във Фейбсук и Инстаграм.