Ексклузивно с Торн от "Дързост и красота" - актьора Клейтън Норкрос

За най-дълголетния сериал с 36 милиона зрители по света

Само преди няколко месеца ви срещнахме с актьора Рон Мос, изиграл Рич Форестър в най-дълголетния сапунен сериал в целия свят "Дързост и красота". 34 години, 36 милиона души всеки ден пред телевизорите. Където е Рич, там е брат му. Затова днес ще ви срещнем с Торн - русокосият красавец в семейната сага. В неговия образ влиза не по-малко известният холивудски актьор Клейтън Норкрос.

За специалната му връзка с България разказва Косьо Филипов, който е виновник и за двете интервюта. 

Норкрос се снима 3 години в "Дързост и красота". "С Рон Мос започнахме по едно и също време в "Дързост и красота" и му казах, че избирам приключението. Бях си изкарал страхотно на снимките, обичам всички мои колеги от сериала и усещах взаимни чувства, но исках да полетя към голямото кино - да правя филми, което беше първоначалната ми цел и смело гледам на "Дързост и красота" като на трамплин за моята кариера." - сподели Клейтън Норкрос.

"В интерес на истината съм свободен. (...) Обичам красотата, но искам връзка без излишна драма. Харесвам жена, която е израснала и е духовно осъзната, човечна, да е обществено ангажирана като мен." - каза актьорът.